ПРОИЗВОДСТВЕН ЦИКЪЛ
Производството на полимерните опаковки винаги започва с екструдирането на материала. Суровината е под  формата на  маки гранули. В процеса на екструдирането тези гранули  се стопяват и превръщат в  ръкави или фолиа с най- разнообразни качества според предназначението на крайния продукт.
Флексопечатът дава възможност за постигане на качествени цветни изображения върху екструдираните фолиа.
Конфекционирането е завършващият цикъл от произодството, при който екструдираните фолиа и ръкави се превръщат в готови полимерни опаковки.

ЕКСТРУЗИЯ

В екструдерните цехове на ДАНЕВ-АДВАПАК от различни видове суровини се изработват еднослойни, двуслойни и трислойни фолиа с най-различни дебелини и цветове. Възможно е  постигането  на калибрирани цветове с помощта на  специални добавки, наречени "мастербачи". 
Основни суровини в производстото: LDPE - полиетилен с ниска плътност (често погрешно наричан найлон); LLDPE - линеен полиетилен с ниска плътност; HDPE -...още

ФЛЕКСОПЕЧАТ

Този процес преминава през няколко етапа:
Дизайн: Нашите дизайнери ще Ви предложат проекти, съобразени от една страна с Вашите нужди  и от друга със спецификата на флексопечатната технология. 
Изготвяне на фотополимерни  клишета: Отличават се с  високо качество, гарантирано от материалите на американския концерн “Du Pont”. 
Монтаж на готовите фотополимери: Извършва се с...още

КОНФЕКЦИОНИРАНЕ

ДАНЕВ-АДВАПАК разполага с високотехнологични конфекциониращи машини, което дава възможност да се предлага на пазара огромно разнообразие от стандартни полиетиленови торбички и индивидуални разработки.
Danev Advapack OOD

Производство:
8002 Бургас, Ул. Чаталджа N5
тел.: 056/854106
факс: 056/854115

e-mail: info@danev-advapack.com